pondělí 2. července 2012

2.7. 2012

S tím běháním to vzdávám - zase pršelo a hřiště je podmáčený. :/ Prostě až bude sucho, půjdu si zaběhat. :) Bylo by fajn, běhat každý den, ale když to bude párkrát do týdne, tak mi to taky postačí - přecejen toho pohybu mám docela dost. :) Včera jsem šla do knihovny a bylo zavřeno. Ještě aby ne, vždyť byla neděle. :D Už ani nevím jaký je den a to prázdniny teprve začaly. :D Noo, tak tam půjdu dnes. :) Moje nová závislost - domácí ovesné sušenky. ♥ Musím péct častěji. :P Rodičům taky chutnají, hlavně taťkovi (a to tyhle vločkový hnusy prej nežere, hlavně že mi jich tam zbylo jen pár :D). Víte co mám na prázdninách ráda? Že si můžu vařit sama, mám na to čas, můžu jíst co chci. Tak třeba dnes - už mám hotový oběd i večeři + na zítřek snídani. :D Nějak mě to v kuchyni začalo bavit. :D

7:00 -  toust (2 plátky pšeničného tmavého toustového chleba, plátek šunky, plátek sýra, kousek rajčete), 3 ovesné sušenky


Jillian Michaels - Killer Buns & Thighs (level 1)
9:45 - 3 nepovedené proteinové lívanečky (dělala jsem je na zítřek a bylo mi líto je vyhazovat :D ty co se neroztrhaly budou zítra k snídani)
10:45 - 5 ovesných sušenek, polotučné mléko


15 min švihadlo, 100x Jumping Jacks, 10 min posilování břicha
14:30 - volské oko, bramborová kaše se šunkou, zelenina, 3 ovesné sušenky


17:30 - zeleninový salát (rajče, okurka, paprika, brokolice, mozzarella), plátek sýra


21 komentářů:

  1. Hmmm, asi je načase si přestat myslet, že "se to nějak udělá samo", co? No dobře no...díky za radu .)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se ta fotka taky líbí, ještě že jsi ji našla :D
    No, můj jídelníček nestojí za řeč, ten tvůůj je supr a ty fotky, fakt super. Taky bych někdy mohla přidávat fotky jídla, třeba večeři, pokud vymyslim nějakou dobrou. Zkusim něco najít na netu.
    Ta moje svačina -joo, já vim, že je malá, ale prostě mi příjde, že bych moc jíst neměla. Nevim no. Zato ty tvoje sušenky, mňaáám. Taky bych si je někdy mohla udělat, vaření mě taky baví.
    A jakej byl Killer? Líbil se ti?:D U mě druhej level packu..noo, asi takhle. Nepřišlo mi to moc na břicho, ale fakt hodně jsem se zapotila. Zejtra z toho bude mít lepší pocit snad, dneska jsem totiž trochu nezvládala techniku některejch cviků, musim to zlepšit. Jinak už nevim, jakej další pohyb si mám dát. Švihadlo je jasný, ale dál? Asi zase nějakou tu 8 minutovku..
    a chtěla jsem se zeptat na ty proteinový lívanečky?? jak se dělaj?

    OdpovědětVymazat
  3. Nojo, musím to prostě hodit do kategorie čištění zubů, to taky dělám 2x denně a nepřemýšlím o tom...díky moc .)

    OdpovědětVymazat
  4. Tvoje jídlo vypadá prostě úžasně. By mi bylo líto to jíst :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ten jedálniček vyzerá skvele, hlavne tie fotky :) A ten obed, mňam :D A to s tým behaním nevadí, ako píšeš, pohybu máš dosť, tak pôjdeš behať občas. Ono aj tak, keby si behala každý deň, asi by ťa to po čase prestalo baviť :))

    OdpovědětVymazat
  6. Však ono to párkrát do týdne stačí.. kdyby si běhala každej den, tak budeš moc unavená a tělo potřebuje taky trochu odpočinek. Prostě když bude příležitost, tak si jdi zaběhat :)
    To, jak fotíš jídlo se mi vážně líbí.. :)) Super!

    OdpovědětVymazat
  7. Zatím jsem vybrala nějaky oblečení, ale časem se určitě najde i něco dalšího :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojda. Jen jsem ti chtěla napsat, že právě stahuju Body revolution a možná si stáhnu i ten kickbox. Tak jsem přemýšlela, až zkončím six-pack, co budu cvičit? Nechceš poradit :D? a jak ty to vidíš s tim pohybem?
    http://eatandrunandlove.blogspot.cz/2012/05/cardio-s-jillian-body-revolution.html tady o tom docela pěkn píšou :)

    OdpovědětVymazat
  9. To u mě to doma taky nejedí a řikaj, že takový zrní pro ptáky žrát nebudou:D
    S během to tak určitě stačí, pohybu máš opravdu dost - úplně ti závidim, jestli chceš, můžeš cvičit i za mě :D mě to strašně nebaví.
    A jídelníček opět moc hezkej ! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Rozhodně pokračuj v přidávání fotek...hrozně mě baví to číst :D A navíc jíš skvěle ;))

    OdpovědětVymazat
  11. Vidím, že dnešní jídelníček je krásný, strašně mě baví číst si fotojídelníčky, hlavně když ty fotky vypadají tak profesionálně. :) Vždycky jsem zvědavá co vymyslíš na další den:)

    OdpovědětVymazat
  12. Jo, taky vím že si můžu dát sladké, ale zase se bojím ať nejsem přeslazená, jelikož na odpoledne si plánuji zmrzlinu nebo sladký tvaroh!:D

    OdpovědětVymazat
  13. Joo, přidám fotku i večeře, bohužel jen půlku. Máš chuť na 30DS? No já nevim, možná bych si ho taky dala, ta od druhýho levelu. Až docvičim six-pack, tak mě napadlo, že bych začala s Rippedem, ten je taky na měsíc, tak bych to akorát docvičila do začátku školního roku a pak bychom se společně vrhli na Body revolution. Noo, já zatím stahuju první level, pak postahuju ostatní. Už se těšim, četla jsem o tom docela hodně a musim říct, že mě to zaujalo.
    A ještě víc se těšim an to, že začneme spolu. To je pro mě mnohem lepší :)
    dnešek se ti vyvedl, co plánuješ na zejtřek?:D

    OdpovědětVymazat
  14. mňam :) všechno vypadá tak skvěle!:)
    Mně se zase mé břicho moc nelíbí :( chci ho trochu posílit :)

    OdpovědětVymazat
  15. Zrovna dneska sem koukala na Hanryho Propera...strašná blbost, ale docela sem se nasmála :DD
    Jinak na jídelníčky prostě různě střídám to, co máme doma a občas tam musim přihodit něco, co brzo projde nebo co nikdo jinej nechce :DD

    OdpovědětVymazat
  16. Taky jedeš k moři, jáá chci taký :D:D Taky nevim, jak se mi bude cvičit na chalupě ještě před babičkou a dědou, ale prostě musim :D
    Zejtra ke snídani...mmm, to bude překvápko :D, krásně to nafotim a hned po snězení přidam fotku na blog. Na svačinu vůbec nevim, něco malýho, snad :/ znam se totiž :D
    oběd bude: nový úplně výýborný brambory a vařenej květák jen ve vodě a k tomu asi jogurt. dip
    další svačina, třeba ten polystyren, co měl bejt dneska. A večeře? Insprace z tvojí dnešní snídaně - celozrnej toust, šunka, sýr, rajče. A pohyb? Určitě six.pack, doufam, že budu zvládat líp, ráno asi zase to švihadlo a pak? Chtělo by to ten Killer, nevim ještě.

    OdpovědětVymazat
  17. všechny jídla vypadají tak božsky, jak ty to děláš?! :D

    OdpovědětVymazat
  18. Máš to všechno moc pěkné:) Nechceš sem hodit recept na ty ovesné sušenky?:)

    OdpovědětVymazat
  19. Herbal legal smoking buds never ever also been your rule-follower, certainly not consciously although simply by essential mother nature, when men and women inquire precisely what “ genre” My spouse and i produce My spouse and i purchase a minimal flustered. http://mn3idq6jq0.dip.jp https://imgur.com/a/HmN3Fz1 https://imgur.com/a/xx3H8HI https://imgur.com/a/dyNzHFa http://1wgsb4pulw.dip.jp http://agfdt1mepr.dip.jp https://imgur.com/a/k1lJBDP

    OdpovědětVymazat