středa 4. července 2012

4.7. 2012

Tak ten můj tvarohový dort nebyl dobrý nápad! :D Celý večer mě strašně bolelo břicho a při pomyšlení na  dort se mi chtělo zvracet. :/ Takže se ho už ani jednou nedotknu a dám ho rodičům, nebo slepicím. Pohyb dneska asi nebude žádný, ráno jsem si chtěla dát Cardio Kickbox a hned na začátku mě zase začaly chytat křeče. :( Snad to bude odpoledne dobrý, plánovala jsem ještě No More Trouble Zones. Doufám, že jste na tom líp. :D Jinak hodně se vás ptalo na to, kdy jedu do Chorvatska, tak vám to napíšu sem, ať nemusím odepisovat každé zvlášť. :D Jedu v pátek a vracím se 15. července. :) Holkyy, já si chci dát ten Kickbox. :/ To je hrozný, bez pohybu cítím, že strašně kynu. :D Nezbývá mi nic jiného než si zalést do postele s knížkou.

8:50 - celozrnná bagetka se šunkou, sýrem a zeleninou


Jillian Michaels - Cardio Kickbox

12:00 - zapečené kuřecí maso s bylinkovou omáčkou, sýrem a šunkou, brambory, zelenina


14:00 - cereální tyčinka Dobrá vláknina
16:00 - kousek tvarohové zmrzliny Míša
19:00 -  cottage lívaneček, sýr, zelenina




14:28 - Tak už mě nic nebolí, jenom svaly. :D Pohyb ještě bude. :) Teď balím do toho Chorvatska a pak si dám pořádně do těla! :)

16:07 - Tolik sladkého. :( Ale zase jen zdravé věci, to jediný je mi útěchou. :D

18:18 - Tak do těla si nedám, začalo mě píchat v boku. :/ Vůbec nevím, jestli to má něco společného s tou mou večerní nevolností, ale doufám, že to nebude nic vážného, do toho Chorvatska chci. Na záchod nepotřebuju, takže tahle možnost se vylučuje. :D Jsem ráda, že jsem si dnes dala alespoň ten Kickbox. :)

23 komentářů:

  1. Úplně přesně, jak píšeš. Když cvičím málo za ten den, tak si příjdu, že ihned kynu. Třeba včera jsem měla pohybu dost a stravu takovou, že jsem neměla velký břicho, ale dneska ho mam větší...asi to bude tím, že nechodím pravidelně na záchod.Od tý doby, co hubnu mi to prostě nejde ://
    Změna byla i na svačinu, protože jsem si chtěla dát kousek jablka. Ale samozřejmě jsem ji měla trochu větší po návštěvě zahrádky. Byly to dvě mini mrkvičky, takže jako by nic nebylo D:
    ty cottage lívance někd zkusim, ale má to vůbec nějakou chuť?:D Taky jsem si Jill dala na nástěnku, sluší ji to tam :D

    OdpovědětVymazat
  2. http://mojetelo.blogspot.cz/p/jillian-michaels-nejdrsnejsi-osobni.html na to se musíš kouknout, krásnej článek. Ona je prostě dokonalá, chtěla bych ji mít doma :D

    OdpovědětVymazat
  3. Pocit kynutí mi ani nepřipomínej :D Ještě že už jsem zase doma, můžu pokračovat, kde jsem začala.
    Jídelníček vypadá skvěle, těším se na fotky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Aha. Já zase přemýšlím nad tímto: Jillian Michaels Extreme Shed & Shred, je to pěknej spalovač tuků. Ale nevím, myslím si, že bychom už mělyjen posilovat a zpevňovat. Co ymslíš ty? Jinak pořád nevim, jestli pokračovat se Six.packem..

    OdpovědětVymazat
  5. přečti si schválně tohle, prý to říká samotná Jillian:
    Back in the old days, people thought they should train on an empty stomach in order to burn more fat, but that has turned out to be FALSE. In fact, your body needs some glucose (blood sugar) for fuel in addition to what it can use from fat stores when you're working out. If you don't have any blood sugar available, your body will eat the muscles' glycogen, or stored glucose. Low blood sugar will also make you tired and sluggish during your training session. For these reasons, I suggest you eat something 45 minutes to an hour before training — you'll have more energy and endurance to work harder, burn more calories, and improve your muscle tone."

    Tak já už teda nevim, kde je pravda :D:D Ranní cvičení je fakt takový zpomalený, po snídani mi to jde líp.

    OdpovědětVymazat
  6. nejsem na tom líp, strašně mě bolí pravá noha, když cvičím :D mamka mi furt říká ať necvičím, když mě to bolí, ale já prostě cvičit chci a budu, i kdyby trakaře padaly! :DD jídelníček máš hezký :) jen se chci zeptat.. ten sýr na bagetce jsi vykrajovala sama do těch koleček a nebo je to už takhle kupované? vypadá totiž úplně úžasně :D v Chorvatsku si to užij :)

    OdpovědětVymazat
  7. Promiň, že jsem nepsala, cvičila jsem s Jill :D Dneska jsem z výkonu měla ještě lepší pocit než jindy :)
    Jo, psali, že to je dobrej spalovač tuků, hodně se prej zapotíš. Taky jsem hledala návod, jak se to má cvičit, ale zatím jsem nic nenašla. Ale kdyby ses zeptala té Nikky (posílala jsem ti ten její blog), tak by ti to třeba popsala.
    Nechej tohoo :D, postavu tak pěknou, jak píšeš, fakt nemam. Však ty jsi udělala pěknej pokrok (břicho) podle fotek na starym blogu..a to už je pěkne dlouho, cos je tam přidávala. takže teďka to musí bejt ještě lepší.
    Já jsem si tak říkala, že až zkončím se Six.packem (ano, rozhodla jsem se ho docvičit do konce), že bych si na srpen dala Ripped. Musím si ale ještě o tom něco přečíst a poprosit Suzzy, jestli by mi k tomu něco nenapsala.
    Co myslíš ty, mám to zkusit?
    Jinak koukala jsem se na cvičební plán Body revolution a první týden, myslím, se cvičí dopoledne i odpoledne. Takže když budeme chodit do školy, tak budeme vstávat asi ve 4, abychom si stihly zacvičit, vysprchovat, nasnídat a upravit :D:D

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za ten recept na sladký lívanečky.. určitě si je brzo udělám :))
    No a jídlo máš krásný, jako vždy :))
    Kickbox děláš s Jill? Ten už sem taky jednou dělala.. dobrý :D ale taky se člověk pěkně zapotí :/ snad už ti bude odpoledne líp, aby sis mohla zacvičit :)

    OdpovědětVymazat
  9. Asi jo, ještě uvidím :)
    dobrej nápad s těma 15 dny na jeden level, to akorát pěkně výjde a pak hurá do Body Revolution! :D mně se strašně líbí, jal tam těch lidí je hodně (i chlapy) a Jill se ohlíží, jestli to děla dobře a podobně :D

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem ráno vždycky strašně ztuhlá a musím se dlouho ,,zahřívat", abych se vůbec zohla bez bolesti :D
    Taky bych chtěla do Chorvatska. Dovez mi nějaký fotky ! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Proč byl na tebe dort tak zlý? Dala jsi tam něco špatného? Jinak chorvatsko si užij .)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojk, spřátelíme? :)

    OdpovědětVymazat
  13. kočkoo, užij si chorvatsko, doufám, že nebudeš tak hloupá jako já a nebudeš řešit jídlo! protože já si to tím opravdu kazím a co je nejhorší, neumím to neřešit:/
    škoda toho dortu, ale je fajn, že si už ok:)
    a doufám, že taky budeš fotit a pak přiddáš fotky:)

    OdpovědětVymazat
  14. Máš to pěkný :) taky jsem dneska dělala ten kickbox :D ale nic moc teda :D
    Jinak doufám, že ti bude brzy dobře a užiješ si chorvatsko na 100%:)

    OdpovědětVymazat
  15. To ma mrzí že tá torta nebola dobrá, vyzeralo to fakt luxusne.. Ale prečo? Málo sladké? :D A ten jedálniček máš úplne úžasný, na tých fotkách to vyzerá ešte 100x lepšie:) Ale obdivujem ťa, že sa zaobídeš bez sladkých raňajok, ja keby som si na raňajky nedala niečo poriadne sladké tak asi vyjem celú chladničku potom :D

    OdpovědětVymazat
  16. Pohybu míň, to fakt neuškodí. Jídlo jse zas tak pěkný, máš to pěkně nazdobený. A jak rodičům chutnal oběd??:)
    Co plánuješ na zítřek?? A přesně, jak psaly holky. Budeš tam pěkně fotit a pak sem hodíš fotky :D:D, chci vidět, jak ses měla :):D

    OdpovědětVymazat
  17. já taky děkuju :) Já taky plán nemám, jen vím, že ráno bude ovesná kaše se skořicí a banánem. Oběd vůůbec netuším, musím se nějak dohodnout s mamkou. Určitě bude Six-pack (dneska mě docela bavil :D:D, posilko na bříško (potřeba) a procházka. Cchci se jít někam projít třeba po snídani, nebo až večer. Uvidím :) jinak kreslím pro dědu letadlo, musí to být hotový do soboty, takže musim máknout. Dlouho jsem neměla Killer, ale jelikož mě bolí zadek, tak zítra asi nebude :D

    OdpovědětVymazat
  18. Jé tak to už se tu s tebou nepotkám...já odjíždim zejtra na chatu. Tak si chorvatsko pořádně užij ;))

    OdpovědětVymazat
  19. Joo, bylo to pěkné, jen jsem doplatila na svou lenost zvedat se a seděla tam tak o 5 hodin déle, než bylo potřeba .)))

    OdpovědětVymazat
  20. Máš to krásné:) S tím pohybem to zase nepřeháněj..všeho moc škodí :) Kixbox stačil:) ještě když ti nebylo dobře=)

    OdpovědětVymazat
  21. Určitě sem ty články přednastav.. já za ně budu moc ráda a něco se dozvím :P a receptů není nikdy dost, že :)
    Jinak jídlo máš opět ukázkový.. já žasnu :) je super, jak to fotíš :))

    OdpovědětVymazat
  22. to jídlo vypadá bombasticky :) a jádlo máš krásný :)

    OdpovědětVymazat