pátek 6. července 2012

6.7. 2012

Tak vás tu opouštím. :D Odpoledne jedu na tábor do Chorvatska. Těším se, ale zároveň se bojím. Co tam budu jíst? Nejedu poprvé, co si pamatuju tak k snídani dávají veku, sýr, šunku, nebo marmeládu. K obědu knedlíky, testoviny, atd. a večeře je další teplé jídlo. Jaký tam bude pohyb? Možná tak plavání, jinak netuším. Chtěla bych si někam zalést a dělat alespoň sedy lehy, kliky a dřepy, ale nevím, jestli tam bude nějaké místo. Nechci aby na mě všichni koukali jako na cvoka. :D S tím jídlem to bude hrozné. Budu se snažit jíst málo a např. těm knedlíkům se vyhnout. :) Beru si tyčinky Dobrá vláknina, raciolky, jablka, rýžové chlebíčky, pšeničné tousty a když nás pustí do města, tak si nakoupím další ovoce. :) Svačiny teda mám, ale stejně určitě neodolám zmrzlině na pláži a těm nejdokonalejším palačinkám s nutelou. ♥ Ach jo, určitě si to budu strašně vyčítat. :( Holky, prosím držte mi palce, ať to tam zvládnu, ať se nepřejídám a ať to nepřeháním se sladkým. Jídelníčky si psát budu, ale nevím, jestli je sem pak dám - určitě se za ně budu strašně stydět. Do autobusu si beru tmavý chleba s řízkama (nedobrovolně!), jablka, nějaký tyčinky a raciolky. Všechno to snad nesním. Naštěstí jsou ty řízky kuřecí a obalený ve vločkách, ale i tak! Přemýšlela jsem nad tím, že bych si vzala zeleninu a řízky dala kámošce, ale když už se s nima doma dělali, tak jim tu radost udělám a sním je. Nechci si kazit dovolenou myšlením na jídlo, ale nedokážu to. Už jsem z toho celá zblblá. Nedokážu myslet na nic jiného. Bude to urtpení, doufám, že vy si prázdniny užíváte. :) Články jsem nějaké přednastavila, tak budete mít co číst. ;D Mějte se fajn, 15. července mě tu máte. :)

6:30 - ovesná kaše s jablkem a skořicí
8:30 - Pribináček s müsli
12:00 - zeleniový salát s kuřecím masem a sýrem


+ jídlo během noci v autobuse: tmavý chleba s řízkama (obalenýma ve vločkách), možná ty tyčinky, jablka a raciolky

24 komentářů:

  1. Zvládneš to :) Nekaz si pobyt u moře přehnaným myšlením na jídlo. Samozřejmě by byla škoda to nějak významně pokazit, ale v přiměřeném množství si můžeš dát cokoli ;) Určitě budete plavat, chodit na výlety, žádné vysedávání, co by to bylo za tábor :D
    Držím ti pěsti, užij si to tam a v pořádku se vrať! :)

    OdpovědětVymazat
  2. K babičce jedu v sobotu ráno a budu tam asi týden, myslím si, že se tady akorát tak toho 15. sejdeme :) Babička má doma zdravý jídla, i je docela jí. Mám výhodu, že většinou uvaří to, co já chci. Ale je mi jasný, že takovejm řízkům se nevyhnu, ale budu s je snažit přesvědčva, ať to vaříme n zdravější způsoby :)
    Brouku, taky si to tam užij, budu na tebe myslet. To jídlo nějak přežij, ale zmrzku si klidně někdy dej, ta totiž k Chorvatsku patří. Když bude příležitost, tak si nakup ovoce a zeleninu, skloubíš to s tím, co si vemeš a snad to bude dobrý.
    Já jsem s tou postavou spokojená jak kdy. Třeba dneska ráno, když jsem měla bříško pěkně zplasklý, tam jsem se cítila krásně, zato pocity plnosti po večeři nenávidím.

    Měj se tam krásně, užívej si to tam, ať se ti tam líbí, pěkně se opaluj, foť a 15. se na tebe budeme těšit :-*

    OdpovědětVymazat
  3. Na jídlo se chvilku vykašli.. :) ty jíš jinak ukázkově, tak si to nekaž a pořádně si to užij :) určitě tam budete mít spoustu pohybu. Zmrzlinám a palačinkám bych teda taky neodolala, mnam ♥ Užij si to tam, už se těším na tvůj návrat :))*

    OdpovědětVymazat
  4. Nějak už to zvládneš, je to těžké, ale alespoň něco trochu omezit z těch kalorických jídel. Jinak si to tam moc užij :-*

    OdpovědětVymazat
  5. Užij si to tam:) Neboj se,nějak to s jídlem zvládneš:)

    OdpovědětVymazat
  6. užij si to v chorvatsku a na jídlo kašli, budeš tam mít hodně pohybu a to se vyváží a koec konců je to dovolená ;) jídelníček máš moc pěknej ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Na jídlo se vykašli a užívej si! :*

    OdpovědětVymazat
  8. přece jen to je dovolená, tak si to užij bez výčitek! stravuj se tak aby jsi byla spokojená = nic si nezakazuj, měj míru
    a dovoluj si! měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  9. Dovolenou si chce užívat, já většinou mimo domov vypnu, protože vím, že bych si to tím akorát kazila :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Je blbost kazit si dovolenou myšlenkama na jídlo...užij si vodu, sluníčko a kámoše/ky ;)

    OdpovědětVymazat
  11. promiň že jsem se neozvala dřív a jsem ráda že jsi zpátky :)
    já na dovolené na jídlo vůbec nemyslela a užila jsem si to, tak snad si to užiješ taky, ale s jídlem na tom budeš líp než já :) budu na tebe myslet a obídek máš perfektní! :))

    OdpovědětVymazat
  12. Tak jsme se minuly, ty odjíždíš a já jsem akorát přijela, takže ti nemůžu popřát hezkou dovolenou..:D

    Knedlíky jsou peklo kalorické, ani si nepamatuji, kdy jsem knedlík naposledy měla, natož jak chutná:D.

    Určitě tam jíš hezky a zdravě samé dobroty.

    A chci ještě dodat, že taky patříš mezi mé nejoblíbenější stránky. Je fajn, že je to vzájemné:)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to si užij a držím palce ;) ty to dáš ;)

    OdpovědětVymazat
  14. nekaž si dovolenou jídlem, věř mi:) já jedla jak vrcholový prase a vážím pořád stejně:D
    těším se na tebe kočkoo:)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásný,hrozně moc se mi líbí jak teď jíš Kate:)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak si to tak užij, snad bude jídlo ok a pohyb také. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Čau kočko :),
    tak už jsi se nám vrátila? Těšim se, až se ozveš. Já jsem se měla docela fajn. Tady jedna dobrá duše vytvořila plán na Body Revolution (http://julia-and-tuna-fish.blogspot.cz/2012/07/body-revolution.html), takž jestli s tim pořád počítáš, tak si všechno postahujeme a v září můžeme začít !

    OdpovědětVymazat
  18. achjoo, kde jsi? :( doufam, že se nic neděje

    OdpovědětVymazat
  19. Tak tohle by mohlo být sakra dobré!:)

    OdpovědětVymazat
  20. Achjo, fakt mi chybíš, stejská se mi :((. Doufám, že se ti daří dobře :)

    OdpovědětVymazat