čtvrtek 5. července 2012

5.7. 2012

Dnes jsem v pohodě, nic mě nebolí, už jsem i cvičila a teď si vás oběhnu, půjdu se opalovat a pak vařit oběd. :D Chtěla jsem se zeptat - co byste řekli na to, kdybych vám přednastavila pár článků, aby jste měli co číst, než se vrátím z Chorvatska? Mám tu pro vás připravené něco o potravinách a pár receptů ještě z mého minulého blogu. :) Tak pokud o ty články máte zájem, tak napište do komentářů, nechci to sem dávat zbytečně. ;) Zítra se vám ještě před odjezdem ozvu. :)

Jillian Michaels - Extreme Shed & Shred (level 1)
10:00 - ovesná kaše s kakaem a banánem


12:15 - meruňka, pár kuliček hroznového vína
13:30 - kuřecí plátek s bramborama, šunkou a sýrem, zelenina


15:30 - ovocný koktejl (ovoce, vločky, mléko), kousek tvarohové zmrzliny Míša
10 min švihadlo, 100x Jumping Jacks, 10 min posilování břicha

19 komentářů:

  1. ty články určitě přednastav :) receptíky a informace se vždycky hodí :D ta večeře není zas tak sladká.. tentokrát dělám kaši domací, takže je tam o dost míň cukru a té přesnídávky si nebudu dávat víc jak 2 lžičky, takže výčitky myslím nebudou :D

    OdpovědětVymazat
  2. DĚKUJU MOC :) Vypadá to úžasně a máš to super :))

    OdpovědětVymazat
  3. Máš to krásné,jen co ta sváča?:) Přidala bych aspoň nějaký křehký plátek třeba s lučinou nebo tak:)
    Jinak to máš hezké:) Články určitě přednastav:)
    Do chorvatska jedeš s rodinou?:)

    OdpovědětVymazat
  4. To je blbý.. z tohohle důvodu nechci nikam jezdit :/
    A to si tam nebudete moc nikde nic koupit? A varná konvice tam nebude? Že by sis s sebou vzala aspoň instatní ovesné kaše :)
    A aspoň na ty první dny balený celozrnný chléb,zeleninu a ovoce :) A já myslim,že nebudou vařit pořád samá nezdravá jídla:)To nějak zvládneš:) A pohybu tam bude určitě dost :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to hezky. :) A jo, prosím přednastav nějaký ty články. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Čauky. Tak jaký bylo nový cvičení??Líbilo se ti, jak bylo náročný?? Jsem zvědavá :D
    Jídlo máš pěkný,takový odlehčený, tak to má bejt :D..v takovym teple stejnak moc hlad není. Určitě ty články přednastav aspoň holkám, já taky odjíždím, sice v sobotu, ale stejnak nebudu mít celej tejden přístup k netu. Jednu na chalupu k babičce, doufám (já se snad budu modlit :D), že babička bude rozumná a vařit bude s mírou. Na kynutý koláče s borůvkama a drobenkou ji kašlu ://, achjo :((
    je to celý na hovno s prominutím. Dneska mi rodiče říkali, že nejsem jako dřív, že nemam z ničeho radost, jsem moc vážná, nemáš z ničeho legraci...hmm, to se divně poslouchá. Dneska se cejtim obrovsky, velký břicho..děsný :(
    Hlavně si to tam užij a zkus nemyslet na jídlo a cvičení. Moc dobře to nepůjde, chápu, ale zkus to.

    OdpovědětVymazat
  7. Aha, to je škoda. Ripped bude lepší, snad. Přesně jak píšeš. Taky jsem taková, úplně stejná. Sním třeba o trochu víc nebo akorát, ale já stejnak přemýšlím, jestli toho nebylo moc. Taky jsem hnusná na rodiče jen kvůlu maličkostem, tohle je hrozný. Když oni nevědi, jak nám občas je. I přesto, že nemáme žádnou nadváhu a špeky se nám všude nevylejvaj, tak se samy sobě nelíbíme.
    Jako dřív, nevim jestli by to šlo. Ale já už mám takovej problém si dát i jídlo, který jsem neviděla, jak se vařilo ://, jsem prostě příšerná. Já dneska celkem v pohodě, teď si jdu zacvičit a potom přidám článek.

    OdpovědětVymazat
  8. ty články určitě zbytečné nebudou! Sem s nimi :)

    OdpovědětVymazat
  9. Kdybych měla dokonalou postavu, tak vůbec nebloguju, vůbec si nepíšu jídeláky a vůbec si nevyčítám blbou kaši jen proto, že ji bylo víc ://
    jo, budeme se aspoň snažit. Teďka jedu k babičce, třeba to tam bude lepší..nebo horší? Achjooo

    OdpovědětVymazat
  10. Fotka té ovesné kaše mi připomněla kaši krupicovou. Jé, dala bych si :D A o články rozhodně stojím, hlavně recepty, ať můžu vyzkoušet něco nového.

    OdpovědětVymazat
  11. Zase to máš povedený, seš prostě šikovná. A kam si zaštrachala večeři, co?:D jinak chci se zeptat, jaký máš posilko na břicho??

    OdpovědětVymazat
  12. Ahh tie raňajky:) Ale všetko to vyzerá dokonale. A ja o tie články určite záujem mám hlavne o tie recepty, vždy rada čítam všetky tvoje recepty a články :) To Chorvatsko si užij :))

    OdpovědětVymazat
  13. jak já miluju ovesné kaše, ach, každá mi dělá chutě
    určitě přednastav články, ať se máme na co těšit :)

    OdpovědětVymazat
  14. ty články budou určitě k dobru, takže se budu těšit, jestli něco přidáš, až budeš pryč :)... jinak hezký jídelák a fotky taky :)

    OdpovědětVymazat
  15. krásné krásné, vidím, že si vedeš skvěle:)

    OdpovědětVymazat
  16. Jedlo vyzerá mňamkovo :P určite prednastav :)

    OdpovědětVymazat
  17. Each page of 70# paper stock is also micro-perforated for easy removal. http://rlkxudy7bg.dip.jp http://oudbhe2rsd.dip.jp http://obzieqxheb.dip.jp

    OdpovědětVymazat